Sportclubs Bree
 JEM Jogging- en Marathonclub Bree JEM Jogging- en Marathonclub Bree
Jogging & Marathonclub Bree is een sportclub waar amateursporters (M/V) samen looptrainingen afwerken en afspreken om samen aan wedstrijden deel te nemen.
https://www.facebook.com/joggingenmarathonbree/
Atletiekclub BreeAtletiekclub Bree
Al sinds 1962 richt deze club haar pijlen op jong en oud, recreant en competitiesporter, om iedereen gezond te laten bewegen of sporten. Zowel in Bree (atletiekpiste, sporthal), Oudsbergen (sintelbaan, Finse piste) als in Bocholt (FInse piste) vind je afdelingen van deze club terug.
http://www.acbree.be/
Bree BasketBree Basket
http://breebasket.sportadministratie.be/
De Meerkoet BreeDe Meerkoet Bree
De Meerkoet Bree werd opgericht in 1976 en beschikt bijgevolg over een jarenlange ervaring op het gebied van zwemmen. De opzet van de club is steeds tweeërlei geweest namelijk kinderen leren zwemmen en competitiezwemmen. Hierbij willen wij onze zwemmers een zo goed mogelijk zwemopleiding geven in alle specifieke onderdelen van het zwemmen. Jaarlijks leren meer dan 180 kinderen bij DMB zwemmen. DMB heeft reeds verschillende zwemkampioenen voortgebracht die op grote nationale en internationale wedstrijden hun mannetjes staan en stonden.
https://demeerkoetbree.be/
Duikschool Orca BreeDuikschool Orca Bree
Duikschool Orca Bree vzw. Een gezellige duikvereniging voor jong en oud. Alles wat je maar wil weten over de Nelos duikopleidingen, onze club, activiteiten, ...
https://www.orca-bree.be/
Koninklijke Breese TennisclubKoninklijke Breese Tennisclub
Koninklijke Breese Tennis Club, bekend voor haar hemelse gezelligheid en buitensporige ambiance.
Met 7 verlichte buitenpleinen (+ kidstennisplein), gezellig terras, leuke bar, speeltuin en grote parking, bieden we u de ideale combinatie tussen sport, plezier en vrije tijd.
https://www.kbtc.be/
Koninklijke Katholieke Breese TurnkringKoninklijke Katholieke Breese Turnkring
De Koninklijke Katholieke Breese Turnkring (K.K.B.T.) is een bruisende vereniging met een groot aanbod van turn- en dansactiviteiten. Voor ieder wat wils, van kleuter tot volwassenen, van recreatief tot wedstrijdturnen of -dansen
http://www.breeseturnkring.be/
Koninklijke Sportkring BreeKoninklijke Sportkring Bree
KSK BREE wil een gezonde familieclub zijn, met vooral spelers vanuit de eigen jeugd of onmiddellijke omgeving.
Alle mensen, van welke geaardheid ook, zijn welkom. Waarden als verdraagzaamheid, solidariteit, hulpvaardigheid, tucht en dicipline worden voor iedereen als vanzelfsprekend beschouwd.
http://www.kskbree.be/
Tafeltennisclub Meteor BreeTafeltennisclub Meteor Bree
afeltennisclub Meteor Bree werd opgericht in 1951. Als lid van Tafeltennis Limburg Kempen, een onderafdeling van de Vlaamse Tafeltennisliga en de Koninklijke Belgische Tafeltennisbond, beoefenen we deze sport zowel op recreatief als competitief niveau.

Momenteel telt onze vereniging een 60-tal leden. Jeugd speelt een belangrijke rol in onze werking, zonder de recreatie- en competitiespelers te vergeten. Iedereen, jong en oud, man en vrouw, kan bij ons terecht.
https://kttcbree.com/
Voetbalclub KGS Bree-BeekVoetbalclub KGS Bree-Beek
https://www.kgsbree-beek.be/
Voetbalclub Opitter FCVoetbalclub Opitter FC
http://www.kofc.be/
Volleybal Club TongerloVolleybal Club Tongerlo
http://www.vc-tongerlo.be/
Volleybalclub Brabo BreeVolleybalclub Brabo Bree
Volleybalclub Brabo Bree is een sportieve, sympathieke en gezellige volleybalclub die reeds meer dan 50 jaar sportief actief is!
https://www.brabobree.com/

Contact

 • Sportlaan 4
  3960 Bree (B)

  KBO BE 0429.809.176
  IBAN BE17 9531 0593 8921
  BIC CTBKBEBX

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze trainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Woensdag: van 17u00 tot 19u00
  Vrijdag: van 18u00 tot 20u00
  Zaterdag: van 10u00 tot 16u30
  Zondag: van 08u00 tot 10u00

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.