België
AtlandisAtlandis
http://www.atlandis.be/teams
De Dolfijnen Zwemclub ZomergemDe Dolfijnen Zwemclub Zomergem
ZOMERGEM (BE) - De afdeling waterballet bestaat uit een groep meisjes en, jawel, één jongen, die er voor gekozen hebben om zich creatief uit te leven in het water. De leeftijd van onze nimfen varieert van 5 tot 47 jaar. Het trainersteam heeft ze, volgens ieders niveau en leeftijd, verdeeld in 8 groepen. Tijdens de trainingen leren zij op muziek te zwemmen waarbij het de bedoeling is om alle bewegingen gelijk (synchroon) uit te voeren. Het uiteindelijke doel is een grote show waarbij de waternimfen samen het beste van zichzelf geven. De kwaliteiten van een waternimf zijn de volgende: een goed gevoel voor ritme én het doorzettingsvermogen om te trainen op ademhaling, techniek en conditie.
http://www.ddzz.be/
Koninklijke Antwerpse Zwemclub ScaldisKoninklijke Antwerpse Zwemclub Scaldis
ANTWERPEN (BE) - Onze vereniging ontstond in 1999 na fusie van de twee grootste Antwerpse zwemclubs: de Koninklijke Antwerpse Zwemclub (KAZC), gesticht in 1895 en de Koninklijke Zwemclub Scaldis (KZSA), gesticht in 1948, met als doel de krachten te bundelen en zowel op organisatorisch, sportief als financieel gebied beter te doen. Ondertussen is KAZSC niet alleen één van de grootste zwemverenigingen van België geworden maar ook de enige waar plaats is voor iedereen. Wil u leren zwemmen of wenst u zich te vervolmaken in competitiezwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen of schoonspringen, kom dan naar ons!
http://www.kazsc.be/
Koninklijke Brugse ZwemkringKoninklijke Brugse Zwemkring
BRUGGE (BE) - In de afdeling artistiek zwemmen van BZK kan je terecht voor initiatie en competitie. Elk jaar houden we een spetterende show en tijdens diverse nationale en internationale wedstrijden hebben we reeds verscheidene medailles veroverd.
http://www.brugsezwemkring.be/
Koninklijke Racing Swimming Club MechelenKoninklijke Racing Swimming Club Mechelen
MECHELEN (BE)
http://www.rscm.be/
Koninklijke Zwemclub Neptunus AalstKoninklijke Zwemclub Neptunus Aalst
AALST (BE) - Voel jij je helemaal thuis in het water? Kan je minstens 25m zwemmen? Hou je van bewegen op muziek en acrobatische stunts? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel nieuwe vrienden? Dan is synchroonzwemmen echt iets voor jou!
Een eerste keer kennismaken met onze sport kan op onze vriendjesdag.
http://www.neptunusaalst.be/
Kunstzwemvereniging Valkaart OostkampKunstzwemvereniging Valkaart Oostkamp
OOSTKAMP (BE) - KVO is van oorsprong een competitief ingestelde vereniging. Ons doel is, via efficiënt en hard trainen, onze zwemsters op te leiden en te laten deelnemen aan Vlaamse, Belgische en internationale wedstrijden.
Daarbij is het ons eerste doel om zo hoog mogelijk te eindigen in de rangschikking!
Daarnaast is het binnen onze vereniging even belangrijk om alle, zo niet zoveel mogelijk zwemsters, te laten deelnemen aan deze wedstrijden en om de groep plezier te laten beleven aan deze mooie sport en een vriendschapsband op te laten bouwen met de medezwemsters.
http://www.kv-oostkamp.be/
Leuven AquaticsLeuven Aquatics
LEUVEN (BE) - Jaarlijks nemen we deel met onze competitie en recrea groepen aan wedstrijden. We gaan ook op stage om de groepssfeer te bevorderen en iedereen een duwtje in de rug te geven. De stage is zeer leerrijk en een leuke ervaring. In juli wordt er ook een sportkamp georganiseerd voor iedereen die synchroonzwemmen eens wil proberen.
http://synchro.leuvenaquatics.be/
Synchro Klub Flamingo ZwevegemSynchro Klub Flamingo Zwevegem
ZWEVEGEM (BE) - Wil je eens komen proeven van onze favoriete sport? Kom dan zeker naar het proefmoment elke zaterdag in september van 12u tot 14u! De meisjes worden elke zaterdag opgewacht door enkele leden van ons bestuur en een trainster in de inkomhal van het zwembad te Zwevegem. Eerst gaan we een uurtje droogtrainen. We vragen om gemakkelijke kledij te voorzien: een shortje of trainingsbroek en een T-shirt. Daarna gaan we ons omkleden en springen in het water.
http://www.synchroflamingo.be/
Waterballet Is Onze Sport LiedekerkeWaterballet Is Onze Sport Liedekerke
LIEDEKERKE (BE) - WIOS is een gerenommeerde sportclub voor synchroonzwemmen. Al meer 30 jaar is het zwembad Heuvelkouter aan de Sportlaan 5 in Liedekerke de thuisbasis van WIOS, waterballet is onze sport. De ervaren trainsters van WIOS leren jonge mensen stap per stap de wondere wereld van onze sport verkennen. Van beginnend zwemster tot kampioen.
http://www.wios.be/
Zwemclub MaasmechelenZwemclub Maasmechelen
MAASMECHELEN (BE) -
http://www.zwemclubmaasmechelen.be/

Contact

 • Sportlaan 4
  3960 Bree (B)

  KBO BE 0429.809.176
  IBAN BE17 9531 0593 8921
  BIC CTBKBEBX

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze trainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Woensdag: van 17u00 tot 19u00
  Vrijdag: van 18u00 tot 20u00
  Zaterdag: van 10u00 tot 16u30
  Zondag: van 08u00 tot 10u00

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.