Nieuwe website Synchro Club Bree gelanceerd!

Geplaatst door:Johny Meyssen
Datum:27-01-2020 om 21:37:22 uur
Bezoeken:942

nieuwe site

BREE - Iets meer dan een jaar hebben we er op moeten wachten, maar vandaag wordt ons geduld dan eindelijk beloond met de lancering van onze nieuwe website. De vertrouwde site werd niet alleen in een volledig nieuw jasje gestoken, ook inhoudelijk werden er ingrijpende wijzigingen doorgevoerd.

What's new?

Kortom: ... te veel om op te noemen. De meeste nieuwigheden laten we aan jou over om te ontdekken, maar enkele van de voornaamste nieuwtjes zetten we hieronder over voor je op een rij...

Ook op je mobile device

Een van de voornaamste wijzigingen zal je kunnen opmerken wanneer je deze website bezoekt via je smartphone of tablet. Daar waar dat met de vorige site nog een probleem opleverde zou nu alles vlekkeloos moeten verlopen op je mobile device. Wat je precies te zien krijgt hangt volledig af van de grootte van je scherm, maar al de voorname dingen zijn op elk schermtype te bekijken.

Beveiliging

Nadat zowat een jaar geleden hackers zich een toegang verschaften tot de servers van onze hostingspartner en we slachtoffer werden van 'ransomware vonden we het nuttig om de beveiliging van onze website eens onder de loep te nemen. Hoognodig zo bleek!
Onze nieuwe site werd alvast voorzien van een SSL-certificaati voor veilige communicatie tussen gebruiker en server. Voorts hebben we nog een aantal bijkomende beveiligingsmaatregelen geïnstalleerd om de gegevens van onze leden te beschermen. Nadat we verleden jaar - met dank aan de hackers - heel wat gegevens defenitief verloren, voorzien we nu ook automatische en periodieke back-ups van al onze gegevens zodat we, in geval van problemen, steeds kunnen terugvallen op recente gegevens.

Privacy

Met de installatie van de nieuwe website vonden we het ook nuttig om onze privacyverklaring eventjes onder handen te nemen en te actualiseren. In onze privacyverklaring lees je welke gegevens we van je verzamelen en hoe we hier mee om gaan.

What's next?

De volgende grote uitdaging waar we voor staan is de integratie van een heuse webshop waar je in eerste instantie je clubmateriaal zal kunnen bestellen. In eerste instantie zal die webshop er alleen voor leden zijn, maar we sluiten niet uit dat, naarmate het aanbod groeit, ook niet leden via onze webshop hun spulletjes kunnen bestellen. Dat zal echter nog wel een tijdje duren, want voorlopig is en blijft de webshop nog even steken in de ontwikkelingsfase.

Contact

 • Sportlaan 4
  3960 Bree (B)

  KBO BE 0429.809.176
  IBAN BE17 9531 0593 8921
  BIC CTBKBEBX

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze trainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Woensdag: van 17u00 tot 19u00
  Vrijdag: van 18u00 tot 20u00
  Zaterdag: van 10u00 tot 16u30
  Zondag: van 08u00 tot 10u00

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.